Samen leuke dingen doen!

Wie zijn wij?

 

Wij zijn de Uitgroep Friesland. Al meer dan vijftien jaar organiseren wij de leukste uitjes voor iedere Fries en niet-Fries van 35 tot 57 jaar. Omdat wij geen winstoogmerk hebben zijn onze activiteiten voor iedereen betaalbaar. 

 

Wij sturen je eropuit!

 

De Uitgroep Friesland laat jou de mooiste plekjes van onze provincie zien en af en toe zelfs buiten onze provincie. In groepen van gemiddeld twaalf tot tweeëntwintig personen kan je bij ons terecht voor onder andere kanoën, zeilen, schaatsen, bowlen en gezamenlijke fietstocht. Doe je het liever wat rustiger aan, dan is het fijn om te weten dat ook activiteiten als een bezoek aan een museum, een (stads)wandeling en diverse gezellige etentjes bij ons op de kalender staan. Zelfs voor ontspannen uitjes als een spelavond, een high tea, de jaarlijkse nieuwjaarsborrel en een barbecue gaan wij graag de deur uit! Je ziet het, allemaal leuke activiteiten die je niet snel in je eentje zal ondernemen. Leuk om te weten is dat bijna iedere activiteit eindigt op een terras of in een café, alwaar je onder het genot van een drankje of een hapje eten gezellig kan nababbelen.

 

 

  

  

Altijd wat te doen

 

Dankzij ons heb je altijd wat te doen. Wij organiseren iedere maand de leukste uitjes voor jou. Wil jij weten welke activiteiten de komende maanden op de agenda staan? Kijk dan hier voor de actuele uit-agenda. Wil je liever eerst weten wat je van ons kan verwachten, bekijk dan het overzicht van de recente activiteiten.

 

  

 

Ga jij met ons mee?  

 

Lijkt het je leuk om eens mee te gaan of kijk je liever eerst de kat uit de boom? Je kan geheel vrijblijvend eenmalig met ons kennismaken. Meer informatie vind je op onze ledenpagina. Wij kijken uit naar je komst!